Hem  >  AMP (Accelererade Mobila Hemsidor)

AMP (Accelererade Mobila Hemsidor)

Internetanvändare vill ha tillgång till och konsumera information snabbt, de vill helt enkelt att det ska laddas omedelbart. Studier visar på att 85% av de som använder mobila enheter förväntar sig att det ska ladda snabbare än på stationära enheter.

Att tillämpa AMP på hemsidor ser till att dra ner på surftid genom att se till att specifika delar av hemsidan laddar ”omedelbart”.

Vad är AMP?

AMP-sidor har skapats för att förbättra mobilupplevelsen för alla. AMP-sidor fungerar genom att dra ner på volymen av kod på er hemsida så att den laddar ögonblickligen från Googles sökresultat. Enligt mätningar på den genomsnittliga laddningshastigheten är det upp till fem gånger snabbare!

Hur PragoMedia kan hjälpa till

Vi kan tillämpa och konfigurera AMP-sidor till våra klienter så att de kan njuta av de omedelbara fördelarna med denna nya teknologi.

Vi kan hjälpa till genom att ta ert nuvarande innehåll och göra det blixtsnabbt och tillgängligt som både sökmotorer och era följare kommer att älska.

Vårt team på PagoMedia kommer att ge er råd, planera och genomföra en strategi för att er hemsida ska ladda snabbare och dra nytta av en ökad trafik från sökmotorer.

Fördelarna med AMP

Snabbare mobilupplevelse på webben för användare

Sidor som laddar snabbare på mobila enheter

Ökad synlighet för utgivaren

Förbättrad sökmotor ranking

Smidigare & enklare navigering

449 KR / Månad

Uppbyggnad & design:Gratis

Om ni letar efter ett erfaret team som kan hjälpa er att tillämpa AMP, kontakta oss redan idag för mer informationKreativ Design

Du får en fullständig och kreativ design som utformats efter dina behov samt obegränsade möjligheter till förändringar för att designen ska bli precis som du önskar.

Gratis Kundsupport

Du får regelbunden tillgång till kundtjänst i de fall du behöver teknisk support. Vår kundtjänst svarar inom max en timme.

CMS

Du ges möjlighet att uppdatera webbsidan genom det centrala innehållshanteringssystem som vi tillhandahåller.

Gratis kundtjänst

Du får regelbunden tillgång till kundtjänst i de fall du behöver teknisk support. Vår kundtjänst svarar inom max en timme.

Vår process för webbdesign


Förståelse

Vi analyserar dina krav och önskemål väldigt noggrant genom att skaffa en förståelse för ditt varumärke, dina visioner och din målgrupp.

Planering

Vi planerar designprocessen genom att sätta tydliga riktlinjer och strategier för effektiv problemlösning. Under arbetets gång skapar vi linjeskisser (wireframes) som hjälper oss att synliggöra användares upplevelser, navigeringsspots och informativa områden.

Design

Vi gör dina visioner och behov levande redan under designstadiet och vi garanterar en förändringsbar produkt tills dess du är helt nöjd med resultatet.

Byggnad

Vi gör dina visioner och behov levande redan under designstadiet och vi garanterar en förändringsbar produkt tills dess du är helt nöjd med resultatet.

Tester

Tack vare det nära samarbetet mellan våra design- och utvecklingsteam, kan vi bygga en högst funktionell, engagerande och följsam webbsida. Att leva upp till alla standarder för design samt optimerad effektivitet är grundstolpar i designstadiet.

       

Support

Vi förväntar oss ett långvarigt samarbete och vid behov erbjuder vi kontinuerlig support och underhåll. Denna service kan inkludera tillägg av nya funktioner eller användarsnitt på webbsidan.

Lansering

Och där är din webbsida live! Vi finns hela tiden i bakgrunden för att hantera eventuella problem.

Vi älskar nöjda kunder!!

Vi älskar att hjälpa våra kunder att nå framgång i den digitala världen. Vi är närvarande genom hela projektet med vårt kommunikativa, kompatibla, kreativa och omsorgfulla team. Nedan är ett litet urval av några av våra kunder.

Teamet bakom PragoMedia bidrog med en perfekt kombination a strategi och utförande. Det har varit avgörande för oss att använda oss av deras tjänster för att öka vår trafik och lead generation genom SEO & PPC.

 

Denise Goomes
Syntegral Conuslting

Har du några frågor? Ring oss nu! KONTAKA OSS