Hem  >  Innehållsmarknadsföring

Innehållsmarknadsföring

VÅRT TEAM KOMBINERAR TEKNISK BRILJANS MED OÖVERTRÄFFAD KUNSKAP AV INNEHÅLL, SEO OCH SOCIALA MEDIER FÖR ATT SKAPA EN VÄXANDE, BETYDELSEFULL MÅLGRUPP FÖR DITT VARUMÄRKE.

Vill du att ditt varumärke ska synas på de ledande digitala svenska nyhetssajterna, webbplatser som har miljontals besökare varje månad? Då finns vi här att hjälpa dig!

Vi ger våra kunder de resultat de önskar med content marketing (innehållsmarknadsföring) som gör varumärken synliga och relevanta.

När vi talar om innehåll, så menar vi ett brett och växande utbud av format, allt från nyhets-/pressmeddelande, artiklar och guider till filmer, podcaster, GIFar, slideshares, frågesport... vi kan fortsätta i evigheter. De kreativa möjligheterna är oändliga, men att hitta tid och kunskap att producera allt detta smarta, användbara innehåll på egen hand kan vara svårt, speciellt när det inte är ditt område av expertis.

Vårt betrodda team av författare, designers och digitala PR-proffs är verkliga experter när det gäller att skapa och distribuera övertygande innehållsmarknadsföring för våra kunder.

Vi designar och utför en anpassad content marketing kampanj för varje kund som uppfyller kundens unika behov. Om du behöver

Vårt Innehållmarknadsförings Processen

Identifiera affärsmål

Vi bestämmer innehållets roll i förväg.

Framtagande av innehåll

Vi börjar ta fram spännande innehåll utifrån publik och syfte.

Innehållsdistribution

Innehållet sprids till relevanta digitala kanaler.

Mätbarhet

Vi har en fullt spårbar process för att mäta effekten av innehåll utifrån olika perspektiv.

Innehållsstrategi

Genomförande av strategi - social omvärldsspaning, analys av nyckelord för sökmotorer, återkoppling från kunder, etc.

Vi älskar nöjda kunder!!

Vi älskar att hjälpa våra kunder att nå framgång i den digitala världen. Vi är närvarande genom hela projektet med vårt kommunikativa, kompatibla, kreativa och omsorgsfulla team. Nedan är ett litet urval av några av våra kunder.

Teamet bakom PragoMedia bidrog med en perfekt kombination a strategi och utförande. Det har varit avgörande för oss att använda oss av deras tjänster för att öka vår trafik och lead generation genom SEO & PPC.

 

Denise Goomes
Syntegral Conuslting

Har du några frågor? Ring oss nu! KONTAKA OSS