img
img

Vi hjälper er att skaffa högkvalitativa naturliga, nischrelevanta, white hat-länkar från 100 % riktiga bloggar, vilka kommer att öka din globala räckvidd.

Våra förvärvade länkar i det valda landet hjälper dig att nå nya målgrupper, öka din organiska synlighet och utöka din kundbas i respektive territorium.

Med våra 12 års erfarenhet levererar vi inte bara länkar utan vårt team strävar efter mer auktoritet, mer riktad trafik och större intäkter för våra kunder.


Den internationella räckviddstjänsten är för närvarande tillgänglig för följande länder


Australien

Österrike

Tyskland

Storbritannien

USA

Nederländerna

Portugal

Polen

Hungrig

Spanien

Frankrike

Grekland

Italien

Kalkon

Schweiz

Brasilien

Belgien

Sverige

Vad erbjuder vi?

1.

Initial Kampanjanalys

Vi gör en första kampanjanalys inklusive befintlig bakåtlänksanalys, branschtrender och konkurrentanalys. Under denna fas arbetar vårt team också nära er för att förstå era KPI:er. Detta hjälper oss att förstå var vi ska driva på för länkar med effekt.

2.

Uppsökande verksamhet och räckvidd

Baserat på de sökord/ankare/mål-url:er ni tillhandahåller oss med kommer vårt uppsökande team att identifiera och kontakta bloggare för placeringar som passar perfekt med er nisch.

3.

Innehållsskapande

Kvalitets- och engagerande innehåll på respektive språk som är användbart, informativt och engagerande för webbpubliken och som innehåller en redaktionell stillänk till din webbplats. Allt innehåll skapas och skrivs av skribenter med det aktuella språket som modersmål.

4.

Rapportering

Alla Live-URL:er är uppladdade på vår Live Dashboard för att kunna ses och att kunna laddas ned.


Frågor och Beställning

Vänligen kontakta vårt team om du är intresserad av något av ovanstående paket eller om du har några anpassade webbdesignkrav.