img
img

Vi hjälper er att visa er från er bästa sida och marknadsföra det positiva med ert varumärke online.

Med rykteshantering online undertrycker vi den negativa täckning som kan finnas om ditt varumärke, bygger meningsfulla relationer och positionerar effektivt ditt varumärke som en tankeledare.

För närvarande erbjuder vi tjänster för reputation management för följande länder.

Australia

Austria

Germany

UK

USA

Nederland

Portugal

Poland

Hungry

Spain

France

Greece

Italy

Turkey

Switzerland

Brazil

Belgium

Vad erbjuder vi?

1.

Reparation

Att reparera de befintliga onlineskadorna kan göra stor skillnad när det gäller att skaffa nya kunder för konverteringsgraden. I reparationsfasen utför vi granskningshantering och hjälper dig att få uppmärksamhet på auktoritativa webbplatser som kan undertrycka den negativa täckningen.

2.

Uppbyggnation

Vi hjälper dig få ett positivt varumärkesrykte genom en mängd olika digitala PR-verktyg, innehållsmarknadsföring och sociala medier-strategier i respektive nordiska land. Vi arbetar tillsammans med dig för att få positiv täckning för ditt varumärke över det digitala spektrumet.

3.

Övervakning

Att bygga och upprätthålla en positiv varumärkesimage online kräver konstant vaksamhet. Vi övervakar ständigt ditt varumärke via ledande verktyg och säkerställer att ett konsekvent budskap når ut till din publik.Fördelar med Reputation Management

Bygg en varumärkesimage

Online ryktehantering kommer att öka den positiva uppfattningen om ert varumärke.

Förbättra Onlinesynlighet

ORM kommer att förbättra ditt varumärkes synlighet online över sökmotorer och sociala mediekanaler.

Hög Konverteringsfrekvens

Att lyfta fram era framgångsberättelser för ert varumärke, förbättra synlighet online och säkra placeringar på ledande digitala medieplattformar kan bidra till en hög konverteringsfrekvens.

Bygger Förtroende & Trovärdighet

ORM kommer att förbättra ditt varumärkes synlighet online över sökmotorer, sociala mediekanaler.

Frågor och Beställning

Vänligen kontakta vårt team om du är intresserad av något av ovanstående paket eller om du har några anpassade webbdesignkrav.