img
img

Vi hjälper dig att tjäna högkvalitativa, in-content, ämnesmässigt relevanta, auktoritativa och svenska white hat länkar via genuint outreach.

Om det görs på rätt sätt hjälper dig länkförvärv att nå en ny publik, öka din webbplats organiska synlighet och ranking i svenska sökningar och kommer att hjälpa till med att se till att din lokala kundbas växer. Med våra 12 års erfarenhet av svenskt länkbyggande, levererar vi inte bara länkar, utan vi bygger relationer och höjer varumärkesmedvetenheten, så att våra kunder kan få mer auktoritet, mer riktad trafik och i slutändan fler intäkter.


Om du letar efter en byrå som kan hjälpa dig att skaffa högkvalitativa och naturliga svenska länkar med genomslagskraft, kontakta oss idag.

Hur fungerar det?

1.

Initial Analys

Vi gör en inledande kampanjanalys inklusive en befintlig svensk bakåtlänksanalys (om sådan finns), branschtrender och en konkurrentanalys. Under denna fas arbetar vårt team också nära er för att förstå era KPI:er. Detta hjälper oss att förstå var vi ska driva på för länkar med effekt.

2.

Outreach

När vårt team har en gedigen förståelse för era behov börjar vi processen med att nå ut till relevanta svenska sajter. Under uppsökande fasen utvärderar vi och väljer ut lämpliga sajter för innehålls-pitchning.

3.

Innehållsskapande

Vårt team av skribenter med svenska som modersmål kommer att skapa övertygande innehåll som passar både din landningssida och den valda webbplatsen.

4.

Rapportering

Alla URL:er för liveplaceringar laddas upp till vår Live Dashboard för visning och nedladdning. Kunderna ges full tillgång till vår Dashboard.


Fördelar

Öka varumärkeskännedomen bland svensk publik.

Öka lokal ranking i svenska sökningar.

100 % i innehållslänkar - Inga utdrag, inga sidofältlänkar.

Inga dubbletter av länkar.

100 % genuin outreach.

Vår mångåriga erfarenhet på den svenska marknaden och ett starkt fokus på ett naturligt, ärligt, white hat-förhållningssätt säkerställer bestående resultat för våra kunder. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att låta ditt företag växa genom kvalitet, naturliga och auktoritativa länkförvärv.


Frågor och Beställning

Vänligen kontakta vårt team om du är intresserad av något av ovanstående paket eller om du har några anpassade webbdesignkrav.