img
img

Original webbdesign sedan 2009 - Bli hittad online och gör besökare till kunder med en väldesignad och optimerad webbplats.

Vi designar användarvänliga, rena, skarpa webbplatser som ger en sömlös upplevelse på stationära och mobila enheter och ökar användarnas engagemang och konverteringar.

Eftersom varje projekt är unikt, arbetar vi med dig för att få en förståelse för både affärsmålen och slutanvändarens. När vi väl har en fullständig förståelse för dina krav är vi övertygade om att vi kan leverera den bästa lösningen för ditt varumärke.

Processen

1.
images

Kravanalys

Vi genomför en första analys för att upptäcka vad du vill uppnå med ditt webbdesignprojekt.

2.
images

Efterforskningar

Under efterforskningsfasen undersöker vi dina direkta konkurrenter och bedömer hur de senaste webbinnovationerna kan förbättra din nya webbplats.

3.
images

Kartläggning

Vi kartlägger alla resor för att säkerställa att användarupplevelserna blir tillfredsställande och driver handling på hela webbplatsen.

4.
images

Design

Vi skapar ett antal visuella koncept och mallar/digitala identiteter som du kan välja mellan. Efter valet förbereder vi den slutliga mallen för applicering på wireframes.

5.
images

Byggnation

Under byggprocessen utvecklar och implementerar vi webbplatsens design. Omfattande testning genomförs på alla plattformar för att säkerställa webbplatsens integritet.

6.
images

Lansering

Innan lanseringen genomför vi omfattande tester och buggfixar för att säkerställa att din webbplats är redo att gå live och sedan överlämnas webbplatsen. Implementering av hosting och migrering hanteras också i detta skede.

7.
images

Optimering

Grundläggande optimering när det gäller Titlar, Metabeskrivningar, URL:er och Rubriker.

Vårt mycket skickliga webbdesignteam arbetar nära kunderna för att förverkliga den digitala visionen av deras varumärke. Vi har designat och utvecklat webbplatser för en mängd olika branscher och områden, både i Sverige och globalt, i över 10 år.

Med Oss För Du Alltid

images

Gratis teknisk support

Vi erbjuder gratis teknisk support för alla befintliga funktioner på din webbplats.

images

Inga dolda avgifter

Det finns inga dolda avgifter associerade med vår webbplats.

images

Enkel att Hantera Webbsida

Alla webbsidor är utrustade med WordPress CMS, så att du kan uppdatera webbsidan själv.

images

Snabba svarstider

Med vår Live Dashboard är du alltid ansluten till vårt team och får omedelbart svar på alla frågor du kan tänkas ha.

Frågor och Beställning

Vänligen kontakta vårt team om du är intresserad av något av ovanstående paket eller om du har några anpassade webbdesignkrav.