Hem  >  Wordpress Design

Wordpress Design

Vi designar, bygger och optimerar hemsidor som använder sig av Wordpress. Vårt team har flera års erfarenhet av att arbeta med Wordpress och vet i praktiken allt som har med Wordpress att göra.

Vi har skapat flera hundra följsamma hemsidor med Wordpress åt våra kunder. Och vi gör det med omsorg, passion och precision.

Våra experter inom design & utveckling täcker alla aspekter inom Wordpress lösningar, oavsett om det är planering, design & utveckling, leverans eller löpande support & underhåll.

För att uppnå högsta kvalitetsstandard så skapar vi våra egna teman och plugin speciellt anpassade efter era behov.

Några viktiga funktioner i vår Wordpress utvecklingsprocess är.

Vi följer Wordpress strikta riktlinjer för utveckling.

All vår kod är W3c validerad.

Vi använder BrowserStack för att genomföra fulla tester på alla enheter

Optimerad för alla webbläsare och enheter – Skärmdumpar avsedda för det ändamålet.

Vi tillhandahåller därför skärmdumpar till alla populära webbläsare och mobil enheter.

Vi kan vara värd mellan platser på domäner som du väljer

Kodning sker med hjälp av verktyg så som Deploy, LESS, Github, .io & Slack.

Vår utvecklingsmetodik ser till så att alla dina projekt avklaras enligt den budget och tid samt till din tillfredsställelse.

Om du letar efter hög kvalitet inom Wordpress utveckling, Ta kontakt med vårat team idag!Kreativ Design

Du får en fullständig och kreativ design som utformats efter dina behov samt obegränsade möjligheter till förändringar för att designen ska bli precis som du önskar.

Gratis Kundsupport

Du får regelbunden tillgång till kundtjänst i de fall du behöver teknisk support. Vår kundtjänst svarar inom max en timme.

CMS

Du ges möjlighet att uppdatera webbsidan genom det centrala innehållshanteringssystem som vi tillhandahåller.

Gratis kundtjänst

Du får regelbunden tillgång till kundtjänst i de fall du behöver teknisk support. Vår kundtjänst svarar inom max en timme.

Vår process för webbdesign


Förståelse

Vi analyserar dina krav och önskemål väldigt noggrant genom att skaffa en förståelse för ditt varumärke, dina visioner och din målgrupp.

Planering

Vi planerar designprocessen genom att sätta tydliga riktlinjer och strategier för effektiv problemlösning. Under arbetets gång skapar vi linjeskisser (wireframes) som hjälper oss att synliggöra användares upplevelser, navigeringsspots och informativa områden.

Design

Vi gör dina visioner och behov levande redan under designstadiet och vi garanterar en förändringsbar produkt tills dess du är helt nöjd med resultatet.

Byggnad

Vi gör dina visioner och behov levande redan under designstadiet och vi garanterar en förändringsbar produkt tills dess du är helt nöjd med resultatet.

Tester

Tack vare det nära samarbetet mellan våra design- och utvecklingsteam, kan vi bygga en högst funktionell, engagerande och följsam webbsida. Att leva upp till alla standarder för design samt optimerad effektivitet är grundstolpar i designstadiet.

       

Support

Vi förväntar oss ett långvarigt samarbete och vid behov erbjuder vi kontinuerlig support och underhåll. Denna service kan inkludera tillägg av nya funktioner eller användarsnitt på webbsidan.

Lansering

Och där är din webbsida live! Vi finns hela tiden i bakgrunden för att hantera eventuella problem.

Vi älskar nöjda kunder!!

Vi älskar att hjälpa våra kunder att nå framgång i den digitala världen. Vi är närvarande genom hela projektet med vårt kommunikativa, kompatibla, kreativa och omsorgfulla team. Nedan är ett litet urval av några av våra kunder.

Teamet bakom PragoMedia bidrog med en perfekt kombination a strategi och utförande. Det har varit avgörande för oss att använda oss av deras tjänster för att öka vår trafik och lead generation genom SEO & PPC.

 

Denise Goomes
Syntegral Conuslting

Har du några frågor? Ring oss nu! KONTAKA OSS