Vi skriver övertygande pressmeddelanden och distribuerar dem till de ledande nyhetsbyråerna i ditt valda land. Detta gör det möjligt för våra kunder att dra till sig omedelbar uppmärksamhet och få fram sitt budskap snabbt och effektivt.

Vi väljer trovärdiga, auktoritativa, nischrelevanta onlinekällor för distribution som når miljontals läsare varje månad, vilket ökar din varumärkesmedvetenhet och publikens engagemang.

Vi utnyttjar vår kunskap om det internationella medielandskapet för att öka chanserna att dina pressmeddelanden når rätt media och journalister, vilket resulterar i ökad varumärkesmedvetenhet, trovärdighet och pålitlighet.

Pragomedia International SEO Services

Hur det fungerar

01

Skriva pressmeddelanden

Vårt team av skribenter med det aktuella språket som modersmål kommer att arbeta nära dig för att producera ett övertygande pressmeddelande för ditt valda land. Du har obegränsade revideringsmöjligheter tills vi har skapat en perfekt text.

02

Lokalisering av pressmeddelandet

Om du redan har skrivit pressmeddelandet på engelska och valt ett icke-engelsk land, kan vi lokalisera pressmeddelandet genom skribenter med det aktuella språket som modersmål.

03

Distribution

Efter att texten är godkänd kommer vi att distribuera ditt pressmeddelande till ledande media- och nyhetssajter i det valda nordiska landet.

04

Täckning

Du kommer att se varje enskild live-URL för varje distribution. För detta ändamål tillhandahålls en fullständig rapport via vår Live Dashboard.

Varför välja PragoMedia för internationell pressdistribution

  • Omedelbar tillgång till stora internationella landsspecifika nyhetskanaler online.
  • Anpassade distributionslistor för branschspecifika publikationer.
  • Landsspecifik & garanterad distribution.
  • Inhemska innehållsskribenter som kan lokalisera befintliga eller skriva nya, övertygande och engagerande pressmeddelanden.
  • Transparent rapportering.

Internationell distribution av pressmeddelanden

Vi skickar ditt budskap till rätt målgrupp medan du kopplar av och fokuserar på ditt företag. Kom igång direkt och nå potentiella kunder och B2B-partners i ditt valda land.

Vår tjänst säkerställer lokal kunskap, kulturell relevans och bred räckvidd vilket krävs för att effektivt kommunicera med publik i det valda landet.

Pragomedia International SEO Services

Vanliga frågor

Vi erbjuder pressmeddelandedistribution i 30+ länder. Se listan över länder ovan.

Vi erbjuder flera alternativ, från 5 till 100 platser/länder. Du kan välja antalet sajter så publicerar vi enligt era instruktioner.

Det beror på hur många publikationer du behöver. Kontakta vår kundsupport för mer information.

Vi kan inte garantera det, men det är i princip säkert. Vi skickar ert pressmeddelande till mycket auktoritativa, nischledande nyhetssajter med tusentals besökare varje månad i det valda landet. Därför kommer det enkelt att plockas upp av Google News.

Redo att växa? Kontakta oss idag!

Erkänd av

Resultatdriven