Hem  >  Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

VI ÄLSKAR SEO, vi har gjort det i flera år, och naturligtvis är vi medvetna om de senaste Google uppdateringarna.

Våra SEO tjänster är till för att öka synligheten av din hemsida och skapa livskraft för att få nya kunder åt dig via organiska sökningar.

 

Vi följer en tre stegs SEO-strategi för att leverera fantastiska resultat åt våra kunderSTEG 1:
Analys


STEG 2:
Strategi


STEG 3:
Utförande

Analys


Marknadsanalys

Först gör vi en preliminär undersökning för att bestämma arten och omfattningen av din verksamhet och hemsida.

Revision av hemsidor

Sen en komplett SEO revision av din hemsida, i form av en SEO i- e strukturanalys, innehållsanalys, interna länkar, rubriker och sist en analys av dina taggar.

Konkurrensanalys

En fullständig analys görs på dina konkurrenter beträffande SEO.

STRATEGI


Innehållsstrategi

Genom att diskutera tillsammans med ditt team, så kommer vi att lägga fram en komplett innehållsstrategi och kommer att använda de bästa innehållstillgångar för att matcha just era affärsbehov.

Internationalisering

Vi kan ge er rekommendationer på internationella TLD eller under domäner infall du har några internationella hemsidor också.

Canonical Inställningar

Försäkrar om att det inte finns “Dubbelt Innehåll” problem.

Utförande


Content Marketing / Link Building

Med en specialdesignad länk- byggnads kampanj kommer vi att säkerställa en stadig ström av länkar till din domän. Vi skapar innehåll som kommer generera ”en buzz” och användare kommer att älska att dela den på hemsidor, bloggar och sociala nätverk . Vi tar ett stort avstånd från: länkfarmar, artikel spinning, blackhat & greyhat SEO.

Rapport & spårning

Se alltid till att du har en klar bild av vad som fungerar för er och varför . Inkluderar trafik och ranking analys.

Konkurrentspårning

Håll ett vakande öga på vad dina konkurrenter håller på med, så att du kan ligga steget före.

KOM IHÅG


Vi pysslar inte med magi!

Vi kan inte garantera att din ranking ökar över en natt, ett par dagar eller några veckor, men vad vi garanterar att du kommer ha en solid och stabil närvaro på nätet och det kommer uppnås på ett etiskt sätt .

Rätt Strategi

Sökmotorer, de finns inga mer länk- räknemaskiner, Vi fokuserar på att förbättra din hemsidas användarupplevelse, minska din “bounce rate” eller avvisningsfrekvens, de skapar kvalitets sökningar och utvecklar en ordentlig innehållsstrategi.

Länkbygge

Vi hittar pålitliga länkar till dig, vi bygger dem inte , vi tror starkt på att skapa högkvalitativt innehåll som människor kommer att älska, dela och länka till .

Det handlar om resultat

Vi är berodda av de ledande varumärkena, vi har arbetat med några av de ledande märkena och har rankat de mest konkurrenskraftiga sökorden i olika nischer.

Inget Spam , Nej , Nej , Nej

Blackhat, Spam, Cloaking, Länkfarmer… Nej, aldrig… vi gör det på ett 100 % etisk och använder beprövade Whitehat strategier.

 

Vi älskar nöjda kunder!!

Vi älskar att hjälpa våra kunder att nå framgång i den digitala världen. Vi är närvarande genom hela projektet med vårt kommunikativa, kompatibla, kreativa och omsorgfulla team. Nedan är ett litet urval av några av våra kunder.

Teamet bakom PragoMedia bidrog med en perfekt kombination a strategi och utförande. Det har varit avgörande för oss att använda oss av deras tjänster för att öka vår trafik och lead generation genom SEO & PPC.

 

Denise Goomes
Syntegral Conuslting

Har du några frågor? Ring oss nu! KONTAKA OSS