Med rätt mix av Teknisk ON-page och Off-page SEO hjälper vi våra kunder att rankas högre i svenska sökresultat.

Arbeta med ett team av svenska SEO-experter med mer än ett decenniums erfarenhet, som kan hantera komplexa SEO-frågor. Vi hjälper dig att få ditt företag att växa genom att förbättra sökrankingen och synligheten genom etiska, white label, kostnadseffektiva och beprövade AI-drivna SEO-lösningar.

Pragomedia International SEO Services

Allt handlar om resultat

Med vårt resultatdrivna synsätt på SEO kommer du att börja märka resultat från första månaden. Vi har rankat några av de mest konkurrenskraftiga sökorden över olika nischer och hjälpt kända varumärken att förbättra sina sökpositioner och organisk trafik.

Nordic Search Engine Optimization pragomedia

Hur det fungerar

01

Teknisk revision

Vi utför en fullständig teknisk revision av din webbplats med statistisk analys av nyckelindikatorer. I detta skede gör vi även en analys av konkurrenterna och eventuella tidigare SEO-insatser.

02

Teknisk SEO

Vi analyserar webbplatsens hastighet, användbarhet, mobila prestanda, standard för uteslutning av robotar (robots.txt), XML sitemap-status och innehållskvalitet.I detta skede utför vi också Core Web Vitals-optimeringen som kommer att förbättra genomsökningsbarheten och användarupplevelsen av din webbplats.

03

Nyckelordsforskning

Vi utför sökordsforskning i ditt valda nordiska land. Baserat på ditt webbplatstema och befintligt innehåll undersöker vi och identifierar de nyckelord som är viktiga för ditt företag.

04

ON-Page SEO

Optimering av titlar, metabeskrivningar och rubriker. Detta inkluderar också att optimera webbplatsens innehåll, struktur, interna länkar, schema markup, URL-strängar och call-to-action (CTA).

05

OFF-Page (länkbyggnad och digital PR)

Vi hjälper dig att få högkvalitativa och tematiskt relevanta länkar från välrenommerade webbplatser. Alla länkförvärv görs från lokala Tlds (.se, .dk .no, fi etc) och all innehållsskapande genomförs av expertskribenter med det aktuella språket som modersmål, och med många års erfarenhet inom området.

06

Uppföljning och övervakning

Vi följer regelbundet upp ditt KPIS, inklusive analys av din webbplatsanalys, sökordsranking, avvisningsfrekvens, organisk trafik och omvandlingsfrekvens.

07

Rapportering

Vi följer våra kunder under hela projektcykeln. Vårt team rapporterar regelbundet till möten och tillhandahåller transparenta rapporter som ger en fullständig överblick över din webbplats SEO-prestanda.

Resultatdriven Sökmotoroptimering

Sökmotorer utvecklas ständigt och flyttar dess målstolpar. Vårt team investerar mycket tid och resurser på att undersöka nya trender och verktyg för att ge dig en konkurrensfördel utan att du behöver fundera över det. Vi har hjälpt hundratals kunder att förbättra sin organiska trafik och sökrankning. Låt dig bli nästa person!

Nordic Search Engine Optimization pragomedia

Redo att växa? Kontakta oss idag!

Erkänd av

Resultatdriven