I det ständigt föränderliga söklandskapet tar vår resultatdrivna SEO-strategi hänsyn till den språkliga och kulturella mångfalden i det valda landet och lägger stort fokus på engagerande innehåll, teknisk SEO och lokalisering.

Med rätt mix av teknisk ON-page- och Off-page-SEO hjälper vi våra kunder att rankas högre i de internationella sökresultaten.

Med en skräddarsydd SEO-strategi för varje marknad genom att anpassa innehåll, sökord och tekniska aspekter, kommer vi att attrahera lokala målgrupper för ditt företag. Vi ser till att ditt varumärkesbudskap förblir konsekvent på olika platser och förstås korrekt kommunicerat i ett lokalt sammanhang.

Arbeta med ett team av internationella SEO-experter, med mer än ett decenniums erfarenhet, som kan hantera komplexa SEO-frågor. Vi hjälper dig att få ditt företag att växa i ditt valda land genom etiska, white label och beprövade AI-drivna SEO-lösningar.

Pragomedia International SEO Services

Hur fungerar det?

01

Teknisk revision

Vi utför en fullständig teknisk revision av din webbplats med statistisk analys av nyckelindikatorer. I detta skede gör vi även en analys av konkurrenterna och eventuella tidigare SEO-insatser.

02

Teknisk SEO

Vi analyserar webbplatshastighet, användbarhet, mobilprestanda, standard för robotexkludering (robots.txt), status för XML-webbplatskarta och innehållskvalitet.I detta skede utför vi också Core Web Vitals-optimeringen som kommer att förbättra genomsökbarheten och användarupplevelsen av din webbplats.

03

Nyckelordsforskning

Vi utför sökordsforskning i ditt valda land. Baserat på ditt webbplatstema och befintligt innehåll undersöker vi och identifierar de nyckelord som är viktiga för ditt företag.

04

ON-Page SEO

Optimering av titlar, metabeskrivningar och rubriker. Detta inkluderar också att optimera webbplatsens innehåll, struktur, interna länkar, schemamärkning (strukturerade data), URL-strängar och call-to-actions (CTA).

05

OFF-Page (länkbyggnad och digital PR)

Vi hjälper dig att få högkvalitativa och tematiskt relevanta länkar från välrenommerade webbplatser. Alla länkförvärv görs från lokala Tlds och allt innehåll skrivs av infödda expertskribenter med många års erfarenhet inom området.

06

Övervakar

Vi övervakar regelbundet ditt KPIS, inklusive analys av din webbplatsanalys, sökordsranking, avvisningsfrekvens, organisk trafik och omvandlingsfrekvens.

07

Rapporterar

Vi följer våra kunder under hela projektcykeln. Vårt team rapporterar regelbundet via möten och tillhandahåller transparenta rapporter som ger en fullständig överblick över din webbplatss SEO-prestanda.

Resultatdriven internationell SEO.

Sökmotorer utvecklas ständigt och flyttar målstolparna. Vårt team investerar mycket tid och resurser på att undersöka nya trender och verktyg för att ge dig en konkurrensfördel utan att du behöver fundera över det. Vi har hjälpt hundratals kunder att uppnå exceptionell organisk tillväxt internationellt, Låt dig vara nästa person som får uppleva detta!

Pragomedia International SEO Services

Vanliga frågor

Om dina produkter eller tjänster är avsedda för internationella målgrupper är SEO ett kostnadseffektivt sätt att attrahera en stadig ström av kunder utan att ådra sig betalda annonseringskostnader. Genom SEO investerar du i en hållbar onlinenärvaro för ditt företag.

Detta syftar på att optimera din webbplats för det valda landet ur ett on-page-perspektiv, vilket inkluderar sökordsforskning, användbarhetsoptimering, titlar och metaoptimering, innehålls-, URL- och rubrikoptimering, bildoptimering, förslag på intern länkning, etc.

Internationell länkbyggnad avser förvärv av länkar från auktoritativa och tematiskt relevanta webbplatser. Vår innehållsdrivna länkbyggande strategi bygger på att skapa högkvalitativt, engagerande innehåll och publicera det på nischrelevanta, auktoritativa webbplatser.

Vi tillhandahåller omfattande och transparenta rapporter på vecko- och månadsbasis baserat på nyckeltal för SEO-prestanda via vår live-dashboard.

Redo att växa? Kontakta oss idag!

Erkänd av

Resultatdriven