img
img

Vi är ett fullserviceföretag för digital marknadsföring som skapar värde för sina kunder genom att förbättra deras onlinesynlighet, kundengagemang och konverteringsfrekvens genom resultatdrivna digitala marknadsföringskampanjer.

Vi är ett team av duktiga digital marknadsföringsexperter, som genom åren har skaffat oss expertis och kunskap genom att arbeta med utmanande digitala marknadsföringsprojekt. Med effektiva lösningar och budgetansvar i åtanke är alla i vårt team proffs.

Vi har växt upp i marknadsföringsvärlden

Vi arbetar med digitala marknadsföringskampanjer varje dag, och vi vet förmodligen ett och annat för att göra din närvaro online till en framgångssaga. Lita på att vi skapar tillfredsställande lösningar genom digitala marknadsföringsstrategier, från smart planering till effektiva tillvägagångssätt och förnuftiga beslut.

Allt vi gör är med ett mål i åtanke – att dra nytta av en hög avkastning på investeringen för våra kunder

Hos oss får du fantastisk kundsupport, projektledning samt ärlig och enkel prissättning uppbackad av långvariga resultat.

Låt oss komma igång

Vi skulle älska att höra ifrån dig, kontakta vårt team redan nu för att komma igång. Fyll i formuläret eller mejla oss på info@pragomedia.com så kommer vårt team att höra av sig omedelbart.


Vad erbjuder vi?

1.

Initial Kampanjanalys

Vi gör en första kampanjanalys inklusive befintlig bakåtlänksanalys, branschtrender och konkurrentanalys. Under denna fas arbetar vårt team också nära er för att förstå era KPI:er. Detta hjälper oss att förstå var vi ska driva på för länkar med effekt.

2.

Uppsökande verksamhet och räckvidd

Baserat på de sökord/ankare/mål-url:er ni tillhandahåller oss med kommer vårt uppsökande team att identifiera och kontakta bloggare för placeringar som passar perfekt med er nisch.

3.

Innehållsskapande

Kvalitets- och engagerande innehåll på respektive språk som är användbart, informativt och engagerande för webbpubliken och som innehåller en redaktionell stillänk till din webbplats. Allt innehåll skapas och skrivs av skribenter med det aktuella språket som modersmål.

4.

Rapportering

Alla Live-URL:er är uppladdade på vår Live Dashboard för att kunna ses och att kunna laddas ned.