Vi analyserar, städar upp och immuniserar din Bakåtlänkarprofil för att undvika påföljder och distansera din webbplats från webbspam.

Vad är en länkrevision?

Länkrevision är en manuell analys av alla inkommande bakåtlänkar (dvs länkar som går till din webbplats). Den består av länkupptäckt, manuell analys och att ge förslag angående avvisningsprocessen för alla skadliga länkar som pekar på din webbplats.

Under en Bakåtlänkarrevision säkerställer vi att varje bakåtlänk till din webbplats tillför värde, inte problem, till dina övergripande SEO-ansträngningar utanför sidan.

En länkgranskning kan visa sig vara oerhört värdefull för alla webbplatser som har skapat länkar i strid med Googles riktlinjer, eftersom den skyddar dig från eventuella påföljder och distanserar din webbplats från webbspam.

Pragomedia International SEO Services

Hur det fungerar

01

Länkupptäckt

Under denna fas samlar vi ihop en lista över alla länkar som pekar till din webbplats.

02

Manuell granskning

Under den här processen granskar vi manuellt varje länk genom att utvärdera aktuell relevans, domänauktoritet, skräppostpoäng och flera andra faktorer för att avgöra om länken tillför värde eller är en bråkmakare.

03

Delning av våra resultat

När den manuella granskningen är klar delar vi hela listan med bakåtlänkar och lägger till våra förslag för varje länk för att behålla den eller avvisa den.

04

Avvisa dåliga länkar

Efter att ha mottagit din input kommer vi att fortsätta med att avvisa de dåliga länkarna med Google Disavow-verktyget.

Behåll din webbplats integritet

Genom att se till att din Bakåtlänkarprofil är ren, aktuell och kommer från auktoritativa källor, kan du säkra och förbättra din sökranking, få mer organisk trafik, hålla dig fri från spam och upprätthålla en positiv onlinenärvaro.

backlink audit pragomedia

Redo att växa? Kontakta oss idag!

Erkänd av

Resultatdriven