Vi hjälper dig att få innehållsliga, aktuellt relevanta, auktoritativa och whitehat-länkar via genuin uppsökande kommunikation som kan förbättra din webbplats organiska synlighet och sökrankning.

Alla länkar är inhämtade från lokala, aktuellt relevanta och auktoritativa domäner. Varje sida är djupt skannad med moderna verktyg som SemRush, Ahref, Moz och Majestic för att fastställa dess kvalitet och relevans.

Relevans, auktoritet och försiktighet är nyckelingredienserna för alla länkbyggande kampanjer som vi hanterar. För oss handlar länkbyggande om att bygga relationer och öka varumärkesmedvetenheten så att ditt företag kan blomstra online. Vår mångåriga erfarenhet och vårt fokus på ett naturligt, ärligt och enkelt förhållningssätt garanterar hållbara resultat för våra kunder.

Pragomedia International SEO Services

Länkbygge som ökar organisk trafik och konverteringsfrekvensen

Vi bygger högkvalitativa, innehållsdrivna länkar från auktoritativa webbplatser, som kommer att förbättra din sökords rankning, öka organisk trafik och i slutändan konverteringsfrekvens.

Nordic Search Engine Optimization pragomedia

Hur det fungerar

01

Inledande analys

Till att börja med gör vi en första analys av dina krav vad gäller kvalitetsparametrar, ankare mm. I detta skede utför vi också en konkurrentanalys för att identifiera eventuella relevanta länkbyggande möjligheter.

02

Uppsökande

Efter att ha identifierat aktuellt relevanta och auktoritativa webbplatser kontaktar vi webbplatsens ägare och redaktörer och upprätthåller kommunikation för att säkerställa placering.

03

Skapande av innehåll

Vårt team av expertskribenter skapar mycket engagerande innehåll för den utvalda webbplatsen som har din innehållslänk.

04

Rapportering

Du får detaljerade rapporter inklusive live-URL:er, mätvärden. Alla rapporter laddas upp till vår live Dashboard som du har full tillgång till.

Varför välja PragoMedia för länkbygge i Sverige ?

  • Skräddarsytt länkbyggande
  • Anpassat tillvägagångssätt för varje kund
  • Beprövad expertis i Sverige
  • Whitehat och etisk strategi
  • Innehållsdrivet länkbyggande
  • 100 % genuin nordisk räckvidd
  • Omfattande webbvalsprocess
  • Transparent rapportering
Nordic Search Engine Optimization pragomedia

Innehållsdriven länkbyggnad

Våra länkbyggande kampanjer i Sverige hjälper dig att bygga lokal auktoritet. Genom länkar från pålitliga och respekterade lokala webbplatser visar du din trovärdighet för både sökmotorer och lokala målgrupper.

Vanliga frågor

Det hänvisar till processen att förvärva hyperlänkar från andra webbplatser till din egen. Genom att kombinera med andra element som teknisk ON-Page SEO, kvalitetsinnehåll och användarupplevelse är länkbyggande ett av det mest kraftfulla sättet att locka organisk trafik till en webbplats.

Eftersom varje kund har olika krav uppmuntrar vi våra kunder att definiera kvalitetskriterier för placeringar i form av DR, DA, Organisk trafik etc.

Vårt team kan ge regelbunden input baserat på vår erfarenhet och förståelse av marknaden och inkluderar ankaranalys, innehållsstrategi, webbplatsval etc.

Ja, det kan du, men alla placeringar utförs på sajter som matchar de överenskomna kvalitetskriterierna.

Vi har ett team av skribenter som har det aktuella språket som modersmål och kan skapa övertygande innehåll. Kunden har möjlighet att förhandsgodkänna innehållet.

Vi debiterar kunder per placeringsbasis, kostnaden beror på webbplatsens kvalitet (i termer av DR, organisk trafik, etc) och nisch.

I genomsnitt tar det mellan 2 till 4 veckor att göra dina placeringar live.

Ja, länkarna är 100% dofollow.

Placeringarna är permanenta och vi tillhandahåller en ersättning av samma kvalitet om någon placering tas bort under de första 12 månaderna.

Alla placeringsadresser laddas upp till vår Live Dashboard , där du kan se och ladda ned rapporten.


Redo att växa? Kontakta oss idag!

Erkänd av

Resultatdriven